Menu
Bordbestilling i restauranten er nødvendig de fleste dage.
Til frokost lørdage og søndage kan der kun bookes kl. 12.00 eller kl. 14.00 – hvis man er under 8 personer haves bordet i 2 timer – meddel venligst ved booking hvis bordet ønskes længere tid.
Frokost Menu
Frokostmenu kl. 12-16
Vi eksperimenterer løbende med at forny og udvikle den danske smørrebrødstradition. Igennem tiden har danskerne vænnet sig til industriproduceret pålæg og brød, men vores smørrebrødsjomfruer og kokke laver al maden fra bunden. Brødet er hjemmebagt, mayonnaisen er rørt og agurkerne har vi selv syltet. Vi håber, at I vil nyde maden i lige så høj grad, som vi selv gør.
Frokostmenu gældende fra 11. november – 30. december Klik her
Smørrebrødsbestillingsform fra 11. november – 30. december Klik her
Det klassiske
Christian Ø pigens sild med løg og kapers
80,-
Karrysild med løg, kapers og æg
80,-
Skovlyst julesild med syltede kirsebær og cremefraiche
80,-
Lun stegt sild i sæsonens øl med løg og kapers
85,-
Sildetallerken med fire slags sild. Hertil løg og kapers
129,-
Skovlyst julelaks med rævesauce (på lyst brød)
98,-
Paneret rødspættefilet med mayonnaise, håndpillede rejer og citron
110,-
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
98,-
Fiskefrikadeller rørt med citron, dild og koldrøget laks med remoulade og citron
85,-
Æg og håndpillede rejer med krydderurtemayo og karse
85,-
Håndpillede rejer med mayo, citron og dild (på lyst brød)
118,-
Tartelet med jordskokker og hopballe mølle kylling
89,-
Sprængt andebryst med æblekompot og peberrod
105,-
Malt ristet medister med sennep og grønlangkål
85,-
Æbleflæsk (tykke skiver flæsk og æblekompot tilsmagt julebryg)
85,-
Oksetyndsteg med remoulade, syltede agurker og stegte løg
89,-
Oksetyndsteg med bløde løg, spejlæg og syltede agurker
89,-
Lun leverpostej med bacon og syltede agurker
80,-
Hønsesalat af hopballe mølle kylling rørt med karry, æbler og bacon
89,-
Lun ribbensteg af dansk landgris, med rødkål og sennep
85,-
Hakkebøf med bløde løg, syltede agurker og spejlæg
115,-
Pariserbøf med det hele
139,-
Kortet rundt – Køkkenets valg, fire mindre stykker smørrebrød
155,-
Frokostanretning (serveres i to ombæringer)
For min. 2 personer
Skovlyst julesild og karrysild med løg og kapers
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
Ribbensteg af dansk landgris med sennep og rødkål
Malt ristet medister med grønlangkål
Hønsesalat af hopballe mølle kylling rørt med karry, æbler og bacon
Tilvalg til frokostanretning:
Æg, rejer og krydderurtemayo 45,-
Skovlyst Julelaks med rævesauce 45,-
Æbleflæsk(tykke skiver flæsk og æblekompot tilsmagt julebryg) 35,-
Tilvalg kan kun bestilles hvis det er til alle der skal have frokostanretning.
220,- pr person
Grønt
Græskarsuppe med chili og salte kerner
80,-
Edemamepaté med syltede rødløg
85,-
Bagt rødbede med gedeost og kompot af kvæder fra Jonstrup
85,-
Ost og sødt
Gammel ost med fedt, sky & rødløg
89,-
4 danske oste med hjemmesylt, rugflager og Skovlyst honning
105,-
Gratineret gedeost med kompot af kvæder fra Jonstrup
85,-
Honningkage bagt med vores egen honning serveret med cremefraiche
60,-
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
80,-
Sødt til kaffen, 3 stk.
55,-
Romkugle
25,-
Servering på terrassen



Vi serverer gerne på terrassen (kun frokost), såfremt vi føler at både køkken og tjenere kan følge med på dagen.
I sommerperioden serveres der udendørs til frokost, såfremt vejret er stabilt og uden regnvarsling – minimum 18-20 grader.
Vær venligst opmærksom på, at der ikke serveres udendørs om aftenen. Man er dog mere end velkommen til at starte på terrassen med en drink før middagen, mens der bladres i menukortet.
Man er velkommen til at hente drikkevarer, kage samt snack i baren og tage med ud. Tag gerne et tæppe med fra baren til de kølige dage.
Frokostborde min. 8 personer
Frokostbordene serveres i tre ombæringer på bordet og er anrettet i skåle og på fade.
Frokostbordene skal bestilles 3 hverdage i forvejen til min. 8 personer.
Man skal vælge ét af frokostbordene, som hele selskabet får.
Frokostborde gældende fra 11. november – 30. december Klik her
Julefrokostbord
(serveres både frokost og aften)
Skovlyst julesild og karrysild med æg, kapers og løg
Panerede rødspættefileter med citron og remoulade
Skovlyst julelaks med rævesauce
Stegt andebryst med honning/havtorn marinade og grønkål
Medister ristet i maltsmør med grønlangkål
Ribbensteg med rødkål, syltede agurker, samt grov sennep
Æbleflæsk
Ris a la mande med kirsebærsauce
Frokostbordet bliver serveret med fedt, smør, lyst og mørkt brød.
335,- kr. pr. person / børn (2-12 år) 155,- kr.
Frokostbord 2
Saltet laks med æble/selleri creme
Edemamepaté med syltede rødløg
Bygotto med svampe og brøndkarse
Graved kalveinderlår med friteret grønkål og svampemayo
Braiseret oksetykkam med urter
Stegt dyrekølle med kastanjer
Sæsonens fisk bagt og serveret med jordskokpuré
Tre slags danske oste med stout syltede svesker eller kompakt chokoladekage
(desserten skal vælges på forhånd og er til alle i selskabet)
Frokostbordet bliver serveret med smør, lyst og mørkt brød.
325,- kr. pr. person / børn (2-12 år) kr. 160,-
Julekagebord
Hver lørdag og søndag fra 12-16 tilbyder vi julekagebord i vores hyggelige brygstue.
Kagerne bliver serveret som ”buffet” på jeres bord.
Kagebordet består af:
Lune pandekager med birkesirup
Ris a la mande m. kirsebærsauce
Lune æblestykker m. marmelade
Honningkage
Brunkager
Flødeboller
Romkugler
Pebernødder
95,-
Aftens Menu
Serveres kl 17.30-21.30.
Retterne fra kortet kan bestilles enkeltvis eller sammensættes og bestilles som menu. Hvis I er 8 personer eller flere anbefaler vi at forudbestille menu.
Aftenkort gældende fra 11. november – 21. december Klik her
Forretter
Hummerbisque og Rødder
Hummer bisque – rå rødder – syltede rødder – dildolie
Vi anbefaler Rådyret (pilsner) eller Is-the med havtorn til denne ret.
110,-
Kammusling og Æble
Ragout af kammusling – rødbede – æblepure – rugbrødskrummer – syltede bøgehatte
Vi anbefaler Storken (Hyldeblomst ale) eller Is-the med hindbær til denne ret.
110,-
Graved kalv og Jordskokker
Graved kalveinderlår – friteret grønkål – jordskokker – tranebær – svampemayo
Vi anbefaler Bæveren (Mild) eller Brombærnektar til denne ret.
105,-
Hovedretter
Oksetykkam, Mos og Pastinakker
Braiseret oksetykkam – kartoffelmos – stegte pastinakker – syltede rødløg – stoutsauce
Vi anbefaler Ræven (I.P.A.) eller Hindbærnektar til denne ret.
210,-
Dyrekølle, Kastanjer og Kål
Dyrekølle – sennepssyltet kål – kastanjer – sprød confit – kartoffelrösti – lavendel sauce
Vi anbefaler Rensdyret (julebryg) Æblecider fra Gyldensten (0,2%) til denne ret.
220,-
Sæsonens Fisk, Græskar og Selleri (glutenfri)
Sæsonens fisk – græskarpuré – friske æbler – rå selleri – bagt græskar – urter
Vi anbefaler Rådyret (pilsner) eller Æblecider fra Gyldensten (0,2%) til denne ret.
220,-
Husmandskost
Se venligst skilt på bordet
170,-
Pastinakker, Rå Selleri og Grønkål (vegansk)
Stegte pastinakker – friske æbler – rå selleri – friteret grønkål – syltede bøgehatte – romanesco
Vi anbefaler Rådyret (pilsner) eller is-the med hindbær til denne ret
180,-
Dry-aged oksehøjreb
Højrebet er modnet i mindst 40 dage under særlige forhold for at sikre mørhed og smag.
Steaks af dry-aged højreb har en helt unik smag.
Vi anbefaler Egernet (Classic) eller Æblecider fra Gyldensten (0,2%) til denne ret
Striploin fra nordjysk naturkød
Ikke så fedtmarmoreret som dry-aged, men stadig mørt og med god smag.
Vi anbefaler Egernet (Classic) eller Æblecider fra Gyldensten (0,2%) til denne ret
Rib-eye ca. 300g/ca.400g 335,-/395,-
Côte de boeuf (ca. 600g med ben) 575,-
Vælges dry-aged højreb i menu er der følgende tillæg ved 300g 100,- 400g 150,-
Entrecôte ca. 200g 245,-
ca. 300g 295,-
Vælges entrecôte fra nordjysk naturkød i menu er der følgende tillæg ved 300g 50,-
Der følger en valgfri kartoffel og en sauce med steaken.
Hvad der vælges udover det vil det blive lagt oveni prisen.
vælg mellem følgende:
Kartoffel
Smør ristede kartofler vendt i krydderurter 25,-
kartoffelrösti 25,-
Sauce
Pebersauce 15,-
Stout glace 15,-
Kold Bearnaisecreme 15,-
Grønt
Salat af bagte rødbeder med ristede hasselnødder og syltede rødløg 25,-
Urte stegte pastinakker 25,-
Desserter
Ris og Kirsebær
Ris a la mande – lun kirsebærsauce – mandelsplitter
Vi anbefaler Rensdyret (Julebryg) eller brombærdrik til denne ret
89,-
Honningkage og Appelsin
Honningkage – Skovlyst honning – appelsinsorbet – vanilje fromage – brændte mandler
Vi anbefaler Svanen (belgisk ale) eller hindbærnektar til denne ret
105,-
Danske oste og rugflager
4 danske oste – rugflager – hjemmesylt – Skovlyst honning
Vi anbefaler Muldvarpen (stout) eller Brombærnektar til denne ret
105,-
Bryggeri Skovlyst Is
Appelsin sorbet, bær sorbet, mørk chokoladeis, pebernøddeis eller honningis med brændte mandler
1 kugle 35,- 2 kugler 65- 3 kugler 85- 4 kugler 95,-
Vi anbefaler Svanen (belgisk ale) eller hindbærnektar til denne ret.
3 stk. sødt til kaffen
55,-
Retterne fra kortet kan bestilles enkeltvis eller sammensættes og bestilles som menu.
Menu prisen gælder kun såfremt alle retterne bestilles på én gang.
Hvis I er 8 personer eller flere anbefaler vi i bestiller ens hovedretter.
3 retter kr. 380,- / ølmenu kr. 120,- / saftmenu 100,-
4 retter kr. 460,- / ølmenu kr. 150,- / saftmenu 130,-
5 retter kr. 520,- / ølmenu kr. 180,- / saftmenu 150,-
Bryggeri Skovlysts Børnevenlige retter
Medister med ristede kartofler
95,-
Paneret rødspættefileter med remoulade og rugbrød
98,-
Fiskefrikadeller med remoulade og ristede kartofler
95,-
Husmandskost (se skilt på bordet)
98,-
Bryggeri Skovlyst is
Appelsin sorbet, bær sorbet, mørk chokoladeis, pebernøddeis eller honningis med brændte mandler
1 kugle 35, 2 kugler 65,- 3 kugler 85,- 4 kugler 95,-
Alle andre retter i menukortet laves i børneportioner til halv pris
Månedsmenu min. 8 pers
Månedsmenuen kræver min. 8 personer, og skal forudbestilles/afbestilles senest 3 hverdage før.
Hvis man vælger Månedsmenu, er det til hele selskabet.
Modtages afmelding/afbud ikke rettidigt, faktureres det bestilte antal kuverter.
Serveres alle dage (undtagen søndag) fra kl 17.30-21.00
Fra den 11. november til den 21. december serveres vores julemenu
Jule menu
- Malt graved hellefisk med lun græskarpure, friterede jordskokker samt persilleolie.
- Filet og bryst af dansk landgris hertil pommes anna med hasselnødder, kastanjepure bagt rødbede samt syltede tranebær og sauce lavet på julebryg.
- Ris a la mande med kirsebærsauce.
350,- kr. per person
Mad ud af huset
Vi tilbyder nu a la carte mad ud af huset, alle dage undtagen søndag.
Til frokost kan der bestilles fra vores smørrebrødskort,
ring og bestil mellem kl.11.30 og 15.00 og maden vil være klar til afhentning efter 45 min.
Om aftenen kan alle vores hovedretter bestilles til afhentning,
ring og bestil mellem kl. 17.00 og 20.00, og maden vil være klar til afhentning efter 45 min.
Vi tager forbehold for menu – og prisændringer, samt udsolgte varer. Priserne er gældende for 1. halvår 2019
Det er også muligt at få mad samt kok ud af huset til dit selskab, ring eller skriv en mail til os for at høre nærmere, og få forslag til netop dit arrangement.
Betingelser
Vi ønsker at tilbyde vores gæster en særlig oplevelse her i huset. Vi har nogle generelle forretningsbetingelser for vores restaurant som hjælp til at gøre arrangementet nemt og til en god oplevelse.
Selskabsafdelingen har andre forretningsbetingelser.
Bestilling
Ved bestillinger over 8 personer, skal der forudbestilles mad. Dette gør det ofte til en mere fuldendt oplevelse for gæsterne, at man ikke skal sidde et større selskab og finde frem til en individuel madbestilling. Desuden har vi ofte meget travlt, og det er hurtigere at få mad på bordet, hvis vi i forvejen kender bestillingen.
Afbestillingsregler
Ved forudbestillinger betales for det bestilte antal gæster.
Antallet af gæster skal senest korrigeres 24 timer inden afholdelsen af arrangementet. Dog skal der afbestilles 3 hverdage før arrangement når menu er bestilt.
Aflysninger af forudbestillinger skal ske inden 24 timer inden afholdelsen af arrangementet og skal ske skriftlig på info@bryggeriskovlyst.dk. Har man bestilt en af vores menuer, der skal forudbestilles til min 8 personer og 3 dage før arrangement,skal disse også være afmeldt senest 3 dage før arrangement.
Faktura
Vi kan tilbyde at sende en faktura på regningen. Fakturaen bliver pålagt et administrationsgebyr på 100,- kr.
CVR nr.
Restaurantens CVR nr. er: 2831 3918.
Vi modtager følgende kreditkort:
Dankort, Visa, Electron, Mastercard, Amex, Eurocard
Ved brug af udenlandske betalingskort pålægges regningen et gebyr på 3,75%.